Thursday, 31 December 2015

Terima Kasih 2015

30 December, tamat SEGMEN 2015 by Kalia... TAMAT! Terima kasih.

Terima kasih 2015. Tidak sangka kerana ramai juga yang sudi join segmen ini. Alhamdulillah :) Tujuan aku anjurkan segmen ini pun untuk mengenali bloggerian lain. Kepada semua bloggerian sporting yang join segmen kali ini, terima kasih ;) Korang semua memang best dan sporting. Macam-macam cerita korang share pasal diri sendiri even ada yang masih rahsiakan nama sendiri. Tak apa. Janji enjoy!

& Like I said, aku akan kotakan janji aku. In shaa Allah minggu depan aku akan kongsi kan tentang diri aku pula. Dan untuk pemenang akan di umumkan selewatnya 10 Januari 2016. Maaf kerana lewat. Perlu mengambil masa untuk review sekali lagi kesemua cerita peserta.


Guys, Happy New Year 2016!
I LOVE YOU.

Thank You for everything.
This is a new year. A new beginning. And things will change. 
So let's get closer. & be my new friend.


3 comments :

SITI SORFIENA SYASHA said...

Happpy New year jugaa Kalia :)
Love you more :)
Gooodluck study

_numigx said...

Yeayyy Happy New Year XD

Zizie Zainal said...

Happy new year !
Happy dapat join segmen ni :)

Copyright © January 25, 2015 Kalia Official. All Rights Reserved.