Saturday, 9 January 2016

Tahniah Tahniah Tahniah

Assalamualaikum & Hello,

First of all aku nak minta maaf sangat-sangat sebab mengambil masa 9 hari untuk memberitahu keputusan. Susah weh nak buat keputusan. Semua cerita best! Ugh T_T Dan antara sebab lain, bulan ni aku sangat-sangat busy. Oh ya aku lupa update #SiapaAku, in shaa Allah rabu ni aku post.

Sayidah Napisah - "Mystery Gift"

Sarah 2.0 - "Hello Kitty Mug and Fashionista' Glasses"

Blackstar - "Bloglist"

Leyha - "Bloglist"

Liyana Zullkefly - "Mini Tasbih"

Haziqah - "Mini Tasbih"

Hazwani Husna - "Cambodia Fold Purse"

Yaya Yuki - "Mini Tasbih"

Syahril - "Mini Tasbih"

Sorfiena Suzainye - "Brown Shawl from Egypt"

Invisible - "Bloglist"

IGS - "Mystery Gift"

Yanie - "Bloglist"

Slytherin - "Bloglist"

Izyan - "Mystery Gift"

Rrai - "Mystery Gift"

Harlyznt - "Mystery Gift"

Ash-Ken - "Edit Blog"

Okay selepas 4 5 kali review... Di atas ini adalah senarai pemenang #SiapaAku SEGMEN 2015 Kalia

Disebabkan ini segmen pertama aku, aku nak minta maaf sekali lagi jika ada perkara yang tak diingini atau ada salah silap yang terjadi selama segmen ini berlangsung. Dan aku juga nak berterima kasih sangat-sangat kepada lebih daripada 30 orang blogger yang sudi join segmen ini. Korang memang sporting! 


Wahai pemenangku sayang,
sila email Kalia selewatnya 20 Januari;
Recipients: kaliaaofficial@gmail.com
Subject: Pemenang #SiapaAku SEGMEN 2015 Kalia
-
Nama: Latifah Mahmud
No.tel: 017-989 4023
Alamat: No 3 Jalan Melur, Taman Permata 89100 Gombak, Selangor.
Hadiah: Mystery Gift
Terima kasih, bloggerian.

10 comments :

Keladi Ubi said...

Tahinia kpd pmeng...jika ada lagi segmn..info keladi ya

Keladi Ubi said...

Tahinia kpd pmeng...jika ada lagi segmn..info keladi ya

Shaq Zulqarnain said...

waa alhamdulillah =D thanks kalia!

Cik Haziqahh said...

Alhamdulillah. Thniah kpd pemenang

nur sabrina said...

Wahhh. Tahniah kepada semua pemenang ^_^

Yana Libra said...

takde rezeki..huhu..tahniah pd yg mng :)

_numigx said...

Alhamdulillah thank you kaliaa! Or.. Kakak kalia? Hurmm... hahahahahaah

sayidah napisah said...

yeay menang! heheh. done hntr email :D

SITI SORFIENA SYASHA said...

Allah, tak tahu pulak memang . hahaha. Thanks Kalia. syg banyakkk :*
jap opi send details eh ^^

Ashken Istar said...

ALHAMDULILAH menang. Terima kasih :')

Copyright © January 25, 2015 Kalia Official. All Rights Reserved.